Wij geven de beste prijs en maken een aantrekkelijk ontwerp!

All in prijzen!

Wij geven de beste prijs en maken een aantrekkelijk ontwerp!

All in prijzen!

Wij geven de beste prijs en maken een aantrekkelijk ontwerp!

All in prijzen!
Slider

Aanbiedingen

Tramactie voor heel 2020

De prijzen zijn nog nooit zo laag geweest. Bevestig voor 1 augustus 2020 een tramcampagne en ontvang tot 35% korting. Van een bovenrand tot een totale bestickering van een tram, voor elk budget is er een optie! Met tramreclame bent u zichtbaar op beide zijdes van de tram. Pak snel uw kans! 

Altijd zichtbaar in Den Haag en omstreken?

De HTM trams en RandstadRail rijden 7 dagen per week en minimaal 12 uur per dag door het straatbeeld van Den Haag en omstreken en bereiken honderdduizenden mensen.
 
Tramreclame in Den Haag vormt de ideale manier van adverteren als u uw doelgroep op een dynamische, impactvolle en creatieve wijze wilt bereiken. Met tramreclame kunt u alle kanten op. De rondrijdende reclamereuzen zorgen voor een spectaculair effect in het straatbeeld en komen letterlijk naar uw doelgroep toe.

Actie voorwaarden:

Bevestig voor 1 augustus 2020 uw campagne met als startdatum uiterlijk 31 december 2020. Onze prijzen zijn inclusief: ontwerp en uitwerking, digitaal aanleveren volgens specificaties van de drukker, productie, aanbrengen, verwijderen van de stickers. De ontwerpen worden gemaakt door onze professionele grafische afdeling.
 
Heeft u nog vragen, neem contact met ons op:
070 - 345 91 36 

of vraag een vrijblijvende offerte aan