Tram- en Bushokjes

Tram- en Bushokjes

Adverteren met een korte en krachtige boodschap bij een bus- of tramhalte?


Met het inzetten van reclame in de tram- of bushokjes staat uw outdoor reclame 24/7 in de schijnwerpers bij drukbezochte locaties! Door de verlichting vallen de abri's 's avonds ook op en sommigen zijn voorzien van roterende vlakken. De vlakken zullen uw doelgroep en andere mogelijke geïnteresseerden bereiken.

Deze vorm van reclame is bij uitstek geschikt om actiematig in te zetten! Bijvoorbeeld als ondersteuning van een actie. Omdat het contactmoment vaak vluchtig is, zorgen wij voor een duidelijke krachtige boodschap.

Wij hanteren een bruto basisvakprijs. Het prijsvoordeel neemt toe bij afname van meerdere reclamevlakken. Ook is het mogelijk selectieve abri’s in te zetten op basis van postcodegebied of specifieke objecten, zodat ze met name het MKB diverse mogelijkheden bieden. Dit noemen we Cherry picking. Wij bieden meerdere pakketten aan om te adverteren bij bus- of tramhaltes. Direct profiteren of meer informatie ontvangen over buitenreclame? Neem contact op of vraag ons om meer toelichting.

Het adverteren op abri formaat is ook mogelijk op de NS-stations met NS abri's. Uiteraard kunnen we de outdoor campagnes zowel regionaal als landelijk voor u inzetten.

Vraag nu een offerte aan voor reclame in tram- en bushokjes.

 

Meer weten?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer